Tiedämme, mistä CRM:ssä on kysymys.

CRM-valmentajat

Sekä Pirjo että Ari ovat molemmat toimineet 90-luvun alkupuolelta vuoteen 2010 saakka CRM-järjestelmätoimittajan palveluksessa. 1986 Ari oli mukana perustamassa AddWise Oy:tä, joka 1990-luvun alkupuolella julkaisi CRM-ohjelmiston nimeltä PROSPEKTI®. PROSPEKTI saikin Suomessa merkittävän markkinaosuuden. AddWisesta tuli yrityskaupassa Software Innovation Finland Oy, joka jatkoi PROSPEKTIn kehittämistä norjalaisomistuksessa. Sittemmin Software Innovation Finland päätyi Innofactor Oy:n omistukseen. Näissä yhteyksissä Ari päätti yhdessä Pirjon kanssa siirtyä riippumattomaksi konsultiksi ja CRM-valmentajaksi. Yhteensä sadoissa projekteissa hankittu kokemus on nyt käytössämme toimittaja- ja järjestelmäriippumattoman konsultin roolissa.

CRM:n saaminen toimimaan organisaatioissa on meille tärkeää. Ota yhteyttä, niin selvitetään haasteenne ja sovitaan, miten voimme auttaa!

Ari Rosti

ari_www-sivut

Tietotekniikka on ollut Arille harrastus ja sittemmin työ jo 1980-luvun alkupuolelta. Suurin osa Arin kokemuksesta liittyy CRM-ohjelmiston toimittamiseen ja mukauttamiseen asiakkaan liiketoimintaan sopivaksi. Asiakkaat ovat olleet hyvin laajasti eri toimialojen edustajia, suuria ja pieniä suomalaisia organisaatioita. Kansainvälistä kokemusta on kertynyt niistä suomalaisista asiakasorganisaatioista, joilla on toimintaa myös ulkomailla. Arin työhistoriaan kuuluu myös IT-koulutus ja sen johtaminen sekä AddWisessa että myös Tieturi Oy:ssä sekä B2B-palveluliiketoiminnan kehittäminen DataInfo Turussa.

Koulutukseltaan Ari on kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta, pääaineena tietojärjestelmätiede.

0400 520 676
ari.rosti@pinassi.fi

View Ari Rosti's profile on LinkedIn
Twitter: AriRosti
Skype: ari.rosti

Ari-SQL    Ari-Managing

MSSpec-Ari-2

Pirjo Rosti

pirjo_www-sivut

Pirjo aloitti 1980-luvulla IT-uransa Turun kauppakorkeakoulussa Johtamisen laitoksella tietojärjestelmätieteen aineessa, jossa hän toimi luennoitsijana ja tutkijana. Hän siirtyi yritysmaailmaan AddWise Oy:n kouluttajaksi ja sovelluskonsultiksi, sekä myöhemmin osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Hän jatkoi myös opetus- ja tutkimustyötä Turun kauppakorkeakoulussa.

Pirjon erityisenä alueena AddWisessa (myöhemmin yrityskaupan myötä Software Innovation Finland Oy) oli kehittää ja toteuttaa  erityisesti johdolle suunnattua CRM-valmennusta.

Koulutukseltaan Pirjo on kauppatieteiden lisensiaatti Turun kauppakorkeakoulusta, pääaineena tietojärjestelmätiede.

040 501 4720
pirjo.rosti@pinassi.fi

View Pirjo Rosti's profile on LinkedIn

MCTS-Pirjo-DynCustConf